BISTROMENY

PAVILJONGEN

16:00 - 20:00

IMG_4030.png

Forretter

Suppe laget på rødbete og eple m/ Fritert kapers

(Gh, M)

Bifftartar m/ Steinsopp, estragon, tyttebær og dijon sennep

(Gh, M, E, Sennep)

Kremet fiskesuppe m/ Laks, reker og dill

(Gh, M, S, F)

Ørrettartar m/ Dill, wasabi, rischips og sitron

(Gh, M, E, S, F)

99,-

105,-

105,-

115,-

Hovedretter

Bakt skrei m/ luftig potetpuré, smørstekt brokkoli og brunet smør og soya

(Gh, M)

220,-

Trøffelpasta m/ Fersk pasta, trøffelsaus, guanciale, parmesan og bruschetta

(Gh, E, M)

195,-

Boeuf Bourguigon m/ Høyrygg, bacon, sopp

og potetpuré

(Gh, Su, M)

189,-

Sesongens husmann: Flesk og duppe m/ Kremet kål,

erter, bechamel og poteter

(Gh, Su, M)

209,-

Burger laget på høyrygg fra Strøm-Larsen m/ BBQ Aioli, 

karamellisert løk, cheddar og ovnsbakte poteter

(Gh, M, E)

192,-

Skjermbilde 2021-02-02 kl. 12.01.12.png

Desserter

Tilslørte bondepiker m/ Eplekompott, krem, og

crunch

(Gh, M, kan inneholde spor av nøtter)

Créme Brûlée m/ Vaffel og vaniljeis

(Gh, M, E, kan inneholde spor av nøtter)

Lun eplekake m/ Vaniljeis

(Gh, M, E, kan inneholde spor av nøtter)

110,-

92,-

59,-

E = Egg - P = Peanøtter - Gh = Hvetemel - F = Fisk - B = Bløtdyr - S = Skalldyr - Su = Sulfitt - Se = Selleri - Ses = Sesam - M = Melk

AV MARTIN TÆRUD FOR HAAKON TÆRUD A/S 2021