BISTROMENY
PAVILJONGEN
16:00 - 20:00
Forretter
Suppe laget på rødbete og eple m/ Fritert kapers
(Gh, M)
Bifftartar m/ Steinsopp, estragon, tyttebær og dijon sennep
(Gh, M, E, Sennep)
Kremet fiskesuppe m/ Laks, reker og dill
(Gh, M, S, F)
Ørrettartar m/ Dill, wasabi, rischips og sitron
(Gh, M, E, S, F)
99,-
105,-
105,-
115,-
Hovedretter
Bakt skrei m/ luftig potetpuré, smørstekt brokkoli og brunet smør og soya
(Gh, M)
220,-
Trøffelpasta m/ Fersk pasta, trøffelsaus, guanciale, parmesan og bruschetta
(Gh, E, M)
195,-
Boeuf Bourguigon m/ Høyrygg, bacon, sopp
og potetpuré
(Gh, Su, M)
189,-
Sesongens husmann: Flesk og duppe m/ Kremet kål,
erter, bechamel og poteter
(Gh, Su, M)
209,-
Burger laget på høyrygg fra Strøm-Larsen m/ BBQ Aioli,
karamellisert løk, cheddar og ovnsbakte poteter
(Gh, M, E)
192,-
Desserter
Tilslørte bondepiker m/ Eplekompott, krem, og
crunch
(Gh, M, kan inneholde spor av nøtter)
Créme Brûlée m/ Vaffel og vaniljeis
(Gh, M, E, kan inneholde spor av nøtter)
Lun eplekake m/ Vaniljeis
(Gh, M, E, kan inneholde spor av nøtter)
110,-
92,-
59,-
E = Egg - P = Peanøtter - Gh = Hvetemel - F = Fisk - B = Bløtdyr - S = Skalldyr - Su = Sulfitt - Se = Selleri - Ses = Sesam - M = Melk