top of page

SELSKAPSMENYER
PAVILJONGEN
MENY 1
HOVEDRETT
Andebryst med smørstekt spinat, gulrot og ingefærpuré, grillet asparges, kongeøsterssopp, urter og teriyakiglaze
(Allergener: M, E)
DESSERT
Créme Brûlèe med vaniljeis og karamellisert hvit sjokolade
(Allergener: M, E)
392,-
MENY 2
FORRETT
Bifftartar
m/ Steinsopp, dijon, tyttebær og urter
(Allergener: Gh, M, Sennep, E)
HOVEDRETTER
Helstekt smørflyndre
med brunetsmør, sopp, mandler, kapers, urter og persillesaus
(Allergener: F, M)
DESSERT
Varm eplekake
med vaniljeis
(Allergener: Gh, M, E)
565,-
MENY 3
FORRETT
Ørrettartar
Med pepperot, dill, sitron og rischips
(Allergener: Gh, E, F)
HOVEDRETT
Andebryst med smørstekt spinat, gulrot og ingefærpuré, grillet asparges, kongeøsterssopp, urter og teriyakiglaze
(Allergener: M, E)
DESSERT
Sjokolademousse med frysetørkede bringebær, karamellisert hvit sjokolade, jordbærgel og vaniljeis
(Allergener: Gh, M, E)
575,-
Om ønskelig så kan retter byttes ut med hvilken som helst rett fra menyene våre. Menyen vil bli servert til hele bordet.
Gi oss beskjed i forkant om allergier så tar vi hensyn eller finner alternativer
E = Egg - P = Peanøtter - Gh = Hvetemel - F = Fisk - B = Bløtdyr - S = Skalldyr - Su = Sulfitt - Se = Selleri - Ses = Sesam - M = Melk
bottom of page