top of page

SELSKAPSMENYER

PAVILJONGEN

MENY 1

HOVEDRETT

Indrefilet av okse
m/ Bakt jordskokk, sellerirot, potetespuma tilsmakt med trøffel, urter og béarnaisesaus

(Allergener: M, E)

DESSERT

Créme Brûlèe med vaniljeis og karamellisert hvit sjokolade

(Allergener: M, E)




 

459,-

MENY 2

FORRETT

Bifftartar
m/ Steinsopp, dijon, tyttebær og urter

(Allergener: Gh, M, Sennep, E)

HOVEDRETTER

Grillet kveite
med blomkålpuré, urtepoteter, smørstekt grønnkål, urter og persillesaus

(Allergener: F, M, S)

DESSERT

Varm eplekake
med vaniljeis

(Allergener: Gh, M, E)




 

565,-

MENY 3

FORRETT

Skalldyr ravioli
Serveres med skalldyrbuljong, fennikel og dill

(Allergener: Gh, M, E, S)

HOVEDRETT

Helstekt entrecôte av okse
m/ Bakt jordskokk, sellerirot, potetespuma tilsmakt med trøffel, urter og béarnaisesaus
(Allergener: M, E)

DESSERT

Gratinerte bringebær
m/ frysetørkede bringebær, karamellisert hvit sjokolade og vaniljeis

(Allergener: Gh, M, E)
 


 

679,-

Om ønskelig så kan retter byttes ut med hvilken som helst rett fra menyene våre. Menyen vil bli servert til hele bordet.

Gi oss beskjed i forkant om allergier så tar vi hensyn eller finner alternativer 

E = Egg - P = Peanøtter - Gh = Hvetemel - F = Fisk - B = Bløtdyr - S = Skalldyr - Su = Sulfitt - Se = Selleri - Ses = Sesam - M = Melk

bottom of page