top of page

SELSKAPSMENYER

PAVILJONGEN

MENY 1

HOVEDRETT
Andebryst med smørstekt spinat, gulrot og ingefærpuré, grillet asparges, kongeøsterssopp, urter og teriyakiglaze
(Allergener: M, E)

DESSERT

Créme Brûlèe med vaniljeis og karamellisert hvit sjokolade

(Allergener: M, E)



 

392,-

MENY 2

FORRETT

Bifftartar
m/ Steinsopp, dijon, tyttebær og urter

(Allergener: Gh, M, Sennep, E)

HOVEDRETTER

Helstekt smørflyndre
med brunetsmør, sopp, mandler, kapers, urter og persillesaus

(Allergener: F, M)

DESSERT

Varm eplekake
med vaniljeis

(Allergener: Gh, M, E)




 

565,-

MENY 3

FORRETT

Ørrettartar
Med pepperot, dill, sitron og rischips

(Allergener: Gh, E, F)

HOVEDRETT


Andebryst med smørstekt spinat, gulrot og ingefærpuré, grillet asparges, kongeøsterssopp, urter og teriyakiglaze
(Allergener: M, E)

DESSERT

Sjokolademousse med frysetørkede bringebær, karamellisert hvit sjokolade, jordbærgel og vaniljeis

(Allergener: Gh, M, E)
 


 

575,-

Om ønskelig så kan retter byttes ut med hvilken som helst rett fra menyene våre. Menyen vil bli servert til hele bordet.

Gi oss beskjed i forkant om allergier så tar vi hensyn eller finner alternativer 

E = Egg - P = Peanøtter - Gh = Hvetemel - F = Fisk - B = Bløtdyr - S = Skalldyr - Su = Sulfitt - Se = Selleri - Ses = Sesam - M = Melk

bottom of page