top of page

SELSKAPSMENYER
PAVILJONGEN
MENY 1
HOVEDRETT
Indrefilet av okse
m/ Bakt jordskokk, sellerirot, potetespuma tilsmakt med trøffel, urter og béarnaisesaus
(Allergener: M, E)
DESSERT
Créme Brûlèe med vaniljeis og karamellisert hvit sjokolade
(Allergener: M, E)
459,-
MENY 2
FORRETT
Bifftartar
m/ Steinsopp, dijon, tyttebær og urter
(Allergener: Gh, M, Sennep, E)
HOVEDRETTER
Grillet kveite
med blomkålpuré, urtepoteter, smørstekt grønnkål, urter og persillesaus
(Allergener: F, M, S)
DESSERT
Varm eplekake
med vaniljeis
(Allergener: Gh, M, E)
565,-
MENY 3
FORRETT
Skalldyr ravioli
Serveres med skalldyrbuljong, fennikel og dill
(Allergener: Gh, M, E, S)
HOVEDRETT
Helstekt entrecôte av oksem/ Bakt jordskokk, sellerirot, potetespuma tilsmakt med trøffel, urter og béarnaisesaus
(Allergener: M, E)
DESSERT
Gratinerte bringebær
m/ frysetørkede bringebær, karamellisert hvit sjokolade og vaniljeis
(Allergener: Gh, M, E)
679,-
Om ønskelig så kan retter byttes ut med hvilken som helst rett fra menyene våre. Menyen vil bli servert til hele bordet.
Gi oss beskjed i forkant om allergier så tar vi hensyn eller finner alternativer
E = Egg - P = Peanøtter - Gh = Hvetemel - F = Fisk - B = Bløtdyr - S = Skalldyr - Su = Sulfitt - Se = Selleri - Ses = Sesam - M = Melk
bottom of page