SELSKAPSMENYER

PAVILJONGEN

MENY 1

HOVEDRETT

Ytrefilet av okse
m/ Honningbakte rotgrønnsaker, potetespuma, potetchips og timiansjy

(Allergener: Gh, M)

DESSERT

Créme Brûlèe med vaniljeis og karamellisert hvit sjokolade

(Allergener: M, E)

392,-


 

MENY 2

FORRETT

Bifftartar
m/ Steinsopp, dijon, tyttebær og urter

(Allergener: Gh, M, Sennep, E)

HOVEDRETTER

Breiflabb
med ertepuré, urtepoteter, fennikel og persillesaus

(Allergener: F, M, S)

DESSERT

Varm eplekake
med vaniljeis

(Allergener: Gh, M, E)

392,-


 

MENY 3

FORRETT

Skalldyrsalat
Kremet skalldyrsalat m/ Sjøkreps, reker, kongekrabbe, pepperrot, dill, lakserogn og Melba toast

(Allergener: Gh, M, E, F, S)

HOVEDRETT

Ytrefilet av okse 

m/ Honningbakte rotgrønnsaker, potetespuma, potetchips og timiansjy
(Allergener: Gh, M)

DESSERT

Sjokoladefondant
m/ Bær, karamellisert hvit sjokolade og vaniljeis

(Allergener: Gh, M, E)
 
392,-

 

Om ønskelig så kan retter byttes ut med hverandre. Menyen vil bli servert til hele bordet.

Gi oss beskjed i forkant om allergier så tar vi hensyn eller finner alternativer 

E = Egg - P = Peanøtter - Gh = Hvetemel - F = Fisk - B = Bløtdyr - S = Skalldyr - Su = Sulfitt - Se = Selleri - Ses = Sesam - M = Melk